De ce nu sufăr umaniştii

…via Psihedelicul: http://www.9am.ro/stiri-revista-presei/Politica/139881/Remus-Cernea-Romania-va-fi-libera-cand-va-avea-presedinte-o-lesbiana-rroma-si-atee.html

Nu fiindcă aş fi un om religios (deşi mă râcâie pe creieri când aud câţi bani se dau la popi), nu pentru că aş fi încuiat la minte, nu pentru că nu pot să îi apreciez pleata (că am şi eu una), ci pentru că asemenea „umanişti”, dându-se destupaţi la minte, devin încuiaţi în idei de… liberalism extrem care nu pot aduce nimic bun. Sper că individul ăsta glumea, că dacă ajungem să avem asemenea preşedinte (ţiganca lesbiană sau, mai rău, el) eu uit de orice urmă de naţionalism am avut în mine şi aplic pentru cetăţenie maghiară.

Anunțuri

9 răspunsuri to “De ce nu sufăr umaniştii”

 1. „Mă înscriu”. „Aplic” e un calc lingvistic englezesc.

 2. fourtyseven Says:

  just

 3. Eu vreau un ungur homosexual negru :)

 4. tipul evident glumea … se referea doar la faptul ca vrea sa taie orice urma de discriminare … doar ca nu cred ca se va ajunge vreodata la asa ceva … nu poti convinge un om care a suferit de pe urma tiganilor de exemplu sa nu ii urasca si sa nu se fereasca de ei … nu poti convinge un homofob ca homosexualitatea isi are locul intr`un stat „civilizat” … nu poti convinge 23 milioane de romani sa nu urasca ungurii :)) …

 5. fourtyseven Says:

  eu nici în glumă nu aş zice ce a zis gigelul ăsta. +1 pentru faza cu ungurii :P

 6. E impropriu sa zici ca glumea … facea doar o aluzie „subtila” de care evident s`a prins toata lumea :-j. El vrea o lume perfecta .. pai lumea perfecta nu trebuie pornita de la schimbarea oamenilor – sa le zicem – normali ci de la cei – sa le tot zicem – anormali.

 7. ionute, asta e in natura umana … :)) (daca mai stii, de la debate)

 8. Omul exagera acolo, ştiu, dar, în politică, vorbeşti pentru toate categoriile de oameni: de la intelectuali (sănătoşi în gândire, precum Ion Coja şi Mircea Dogaru, până la neokominternişti, precum Horia-Roman Patapievici şi Vladimir Tismăneanu), până la români simpli. Eh: pentru românii simpli, nu este loc de hiperbole, anafore şi… extrasistole, fiindcă vor înţelege anapoda. Plus că Remus Cernea, prin exagerarea aia a lui, nu loveşte în prejudecăţi, ci mai adânc şi mai grav: în sistemul de valori tradiţionale. E ca şi cum ar face, ca non-neurochirurg, o operaţie pe coloana vertebrală.

 9. petru, you are just stating the obvious

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: