Gând

Băi copii, ăştia care mai scrieţi pe bloguri şi pe net. Dacă vă dă prin tastatură să scrieţi o înjurătură, scrieţi-o în întregime, că tot dracu ăla e. Adică, faptul că lăsaţi numai prima şi ultima literă a înjurăturii şi restul îl înlocuiţi cu „***”-uri nu vă face să păreţi mai manieraţi/distinşi/politicoşi decât în ochii prostului care zice „uite bă, ăsta nu înjură, ce frumos vorbeşte”, cu toate că, practic, nu ascunzi cuvântul, toată lumea se prinde, aşa că de ce să nu îl scrii cu totul, dacă tot l-ai folosit? Dacă vrei să fii cu adevărat domn/domnişoară/doamnă manierat(ă), nu-l mai scrie deloc. Dai dovadă de ipocrizie de neam prost.

E ca şi cum eu aş scrie pe o maşină D***A, într-un program de televiziune. Evident că e reclamă mascată la DACIA, dar nu am suficient sânge în instalaţie să o fac pe faţă, nu?

Anunțuri

6 răspunsuri to “Gând”

  1. eu am facut asta in ultima mea postare si tin sa te anunt ca a fost cat se poate de intentionat. :) uneori e amuzant,tocmai pentru ca stii ca ei stiu. nu intentionez sa vorbesc intr-un anumit fel. in fine,eu sunt si genu’ de om care te ia la misto fara regrete daca nu te place, asta fara sa se ascunda foarte mult. acum depinde de persoana. poti spune cuiva”esti prost rau” sau ii poti spune „patineaza musca pe creierul tau,desteptule.”

  2. =)) Geniala alternativa cu musca…
    Iar rad ca prostul in fata monitorului si zice tata ca-s nebun…:)

  3. :) nu se supara nimeni

  4. Sau strangi putin din bu…ze si te abtii.

  5. depinde ce lista de stereotipuri urmezi

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: