Azi, despre televizor

De când au trecut alegerile, televizorul meu funcţionează ca lampă de veghe. Nu prea stau bine cu somnul dacă nu stă pornit, deşi, la o adică, pot să mă lipsesc foarte uşor de el. Dar azi noapte nu prea aveam somn, terminasem meciul de Worms pe net, şi ce era să fac decât să mă plimb un pic prin canale?

Dat mi-a fost să nimeresc pe Antena 3, unde presta inconfundabilul Mircea Badea. Şi na, am zis să fac un efort, să văd şi eu cum e. Din păcate, după jumate de oră de MB, am rămas cu impresia că într-adevăr le are cu onomatopeele şi sunetele de ninja, şi am mai rămas şi cu nişte neuroni morţi prin cap. Săracii.

Azi la prânz (că nu pot nici să mănânc fără televizor şi ziar), după ce m-am amuzat serios pe seama numerelor de înmatriculare cu 3 cifre alese de bucureşteni (cel mai simpatic mi s-a părut B 505 UGI), via ziarul de ieri, am deschis pe Realitatea, unde Turcescu făcea emisiune la radio în direct cu oamenii. Adică cine voia să zică ceva intra în direct şi zicea. Ar fi fost cascadorii râsului, dar oamenii ăia erau doar proşti, nici măcar amuzant de proşti! Toţi ziceau că România nu e o ţară modernă, că tre să se modernizeze, să trăiască toţi decent (parafrazându-l pe punkerul în boxeri, „să fie totu’ ok”), că hă, că e rău, că funcţionarii… evident, fără să demonstreze vreo capacitate analitică, fără să gândească de ce şi cum se poate schimba. Numa’ un mesaj pe forum a zis ceva relativ corect, că suntem prizonierii propriei mentalităţi.

Cel mai tare mi-a plăcut de o studentă. Nu arăta ea prea bine, da’ nici nu avea nevoie, că na, se plângea, cine rezistă unei studente care se plânge? Mai ales când vine vorba că ei când termină facultatea n-au unde să se angajeze. Că de-aia e România o ţară de lumea a treia, că studentul termină facultatea şi n-are unde să se angajeze pe bani mulţi. Nu contează că n-are nimeni nevoie de el, trebuie să i se creeze loc de muncă plătit bine. Am zis!

Premiul special gigelului care spunea că avem o istorie de 90 de ani.

Over’n’out.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: