(e)Ţara are nevoie de tine!

Încă unul din seria articolelor despre ERepublik. În principiu, ERepublik e un joc, care simulează foarte bine o economie, în care fiecare jucător este un cetăţean al unei eŢări, dezvoltându-se pe 4 direcţii: cea politică (da, se face politică, începând cu partide, alegeri, votat legi în Congresul unei ţări, până la nivelul complex al relaţiilor internaţionale), cea economică (jocul simulează cu mare acurateţe o piaţă reală), media (fiecare jucător îşi poate deschide un ziar, deseori cheia pentru politică) şi militară. Ultima e cea mai importantă, şi o să mă rezum la a zice că fiecare jucător e soldat, iar România se bate deseori cu ungurii.

Deci, de ce fac un apel „disperat” la voi ca să vă înscrieţi? eRomânia trece printr-o perioadă nasoală. După ce, de Anul Nou, armata eMaghiară mărşăluia prin Transilvania şi noi încercam cu disperare şi în zadar să îi respingem (bravii noştri aliaţi erau ocupaţi pe undeva prin China şi Franţa cu cuceriri, iar fără aliaţi nu prea poţi avea sorţi de izbândă), acum, după ce am reuşit să reducem un pic din Ţara Castraveţilor (Bulgaria) au venit sârbii, iar nu ne-au luat aliaţii în seamă şi, din nou, am rămas la hotarele originale. În condiţiile în care acum vreo 2 ani eRomânia era un imperiu aproape cât visul lui Petru cel Mare, de se întindea până la Pacific.

România e, ce-i drept, un stat puternic în eRepublik, cu o armată foarte puternică, disciplinată, dar, din păcate, ne-au întrecut ungurii rău ca număr, iar aliaţii nu prea ne bagă în seamă (cum bine zice Preşedintele). Şi de-aia avem nevoie de mulţi cetăţeni noi. Fac apel la cititorii blogului să se înscrie în joc, şi îi voi ajuta cu orice nevoie. Jocul e foarte fain, şi, ca să vă faceţi o idee despre posibilităţi, întâi o să spun că activitatea gravitează în jurul chaturilor (unităţi militare, partid, bursă de mărfuri) şi că, dacă ai un pic de voinţă, poţi ajunge departe: joc de 4 luni serios şi mă pot lăuda cu 3 firme, zic eu, de succes, un mandat de parlamentar, multe lupte în care am participat şi am luptat cu toată dăruirea, dar, mai ales, cu momentele în care am stat cu sufletul la gură să văd cum se termină vreo bătălie şi cu distracţia.

Pentru cei care vor să se înregistreze, daţi un clic aici. De asemenea, recomand tutorialele Ministerului Educaţiei.

Jocul e, într-adevăr, complex, dar cerebral, nu consumă mult timp (se poate rezolva totul în 5 minute pe zi) şi cauzează dependenţă. Să ne vedem în Lumea Nouă!

Reclame

Un răspuns to “(e)Ţara are nevoie de tine!”

  1. ma ofer si eu sa va ajut, alaturi de domnul 47 :D :D

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: