Epopeea unui bilet

Mno, iată-mă la o lună după ce am dat comanda la biletul pentru concertul lu’ AC/DC, am avut o adevărată aventură cu aşteptarea respectivului bilet. Foarte amuzant, ce să zic.

Am dat precomanda pe 17 decembrie, şi pe 21 am venit la Buzău să pun banii. Dincolo de penibilul situaţiei, că mi-am uitat buletinul la Râmnic şi eram la Buzău, am reuşit să plătesc (noroc cu un coleg, mi-a împrumutat buletinul lui). Bun… vine 30 decembrie şi eu nu am biletul şi nici măcar un telefon de la curier. Sun la eventim pus pe harţă, că ce se întâmplă… bine, tipa de acolo  mi-a făcut o impresie bună, aşa că m-am calmat un pic, da’ am localizat problema la Urgent Curier.

Sun eu pe acolo, nu-mi răspunde nimeni. Începe şcoala. Îmi petrec o zi dând telefoane, mă enervez, nu îmi răspunde, pornit pe ceartă sun la UC Buzău, care mă trimite la Râmnic, unde aflu, după 2 săptămâni, că individa mi-a pierdut biletul. Şi na, m-am enervat, a reţinut numele, a dus-o capul să caute în cartea de telefon, da’ nu s-a gândit să şi sune. Iar sunat la Eventim, rămâne că îmi scot altul la imprimantă luni (lunea trecută).

Vineri iar eram nervos, sun la Eventim, aflu că l-au depus abia joi… trist. Deja sunt la limita răbdării, sun spre seară la curier şi îi ameninţ cu protecţia consumatorului dacă nu îmi vine până luni (lunea asta). Se face 6, se termină programul la Eventim, mă sună aia de la curier şi mă pune să sun la ăia să întreb seria de AWB.

Cu tot calmul meu m-am abţinut să îi zic că toate telefoanele pe care le-am dat eu trebuia să le dea ea, că ea a pierdut biletul. I-am zis că nu am mai prins pe nimeni (evident  că nu am sunat). Am vorbit, însă, cu directorul pe zonă, care zicea că se oferă să cumpere alt bilet de la altcineva că nu e în  sistem plicul.

Dimineaţă eram la liceu, dădeam olimpiada la mate, când mă sună curierul… mi-a venit biletul. L-am luat la 1, era în regulă. Mă laud cu cât am putut fi de răbdător.

De-acu cred că folosesc numai Prioripostu’. E mai ieftin şi ajunge mai repede de o lună.

Notă: articolul nu reprezintă o vendetă personală. Eu tot susţin că toate telefoanele date de mine trebuia să le dea firma de curierat, dar e penibil.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: