Gând nocturn

Când realizezi că ai păpat într-o seară mult prea multe prăjituri cu cafea pentru propriul tău bine, şi la televizor rulează un film cu un chinez care se bate cu nişte americani „white pride” terminaţi, trecând ora 3 dimineaţa, te pui pe gânduri, şi realizezi că a mai trecut un an. Şi, odată cu el, încă un bairam de revelion. Pe care, în mod evident, l-ai prins în întregime treaz, că n-ai avut somn.

Ideea e că am făcut revelionul cu nişte colegi, cu care mă ştiu de 2 ani jumate. Am mai fost în excursii, am mai fost la mici chefuri, dar când stai 14 ore treaz cu nişte oameni, ajungi să îţi mai schimbi un pic părerile despre ei. Uneori în bine, alteori în rău. Dar după asta rămâi cu o senzaţie că ştii mai mult, şi realizezi că, deşi a mai trecut un an, te pricepi mai bine să analizezi şi chiar la ce să te aştepţi din partea unora, deci ai mai puţine surprize.

Bine, n-am vrut să fiu ca omul de ştiinţă care se uită la labirintul de şoareci, dar, involuntar, cam asta s-a întâmplat. Şi, cum spuneam, e util. Şi e şi frumos să vezi că oameni despre care nu aveai o părere tocmai bună sunt mult mai mult decât par. E şi reversul medaliei, dar, până la urmă, hai să ne bucurăm!

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: