Omagiu lui Cap de Cretă

Din motive care nu au importanţă suficientă pentru a fi consemnate aici, ne-am adunat armatei de automobile care au luat cu asalt hipermarketurile ţării. Ţinta noastră, Carrefour Focşani.

Deşi s-a topit zăpada şi suntem în cea mai nasoală fază a iernii, cea în care dacă nu eşti atent o secundă, în următoarea te culegi de pe jos şi roţile patinează aiurea, până la Focşani s-a mers bine. Zic până la Focşani, pentru că pe variantă se circula groaznic. Şi, evident, cauza principală era giratoriul de la carrefour. Unde stăteau şi făceau treabă două asemenea monumente. Bineînţeles că dacă veneai dinspre Adjud nu puteai intra în magazin prin giratoriu, pentru că au avut grijă domnii meliţieni să îşi parcheze maşina cu girofaruri aprinse fix în drum, blocându-le efectiv oamenilor accesul.

Şi de parcă n-ar fi destul asta, sau faptul că oriunde am văzut poliţai dirijând circulaţia, mai rău încurcau, atunci când, în fine, am ieşit, ăla nu a vrut să ne lase să o luăm la stânga prin giratoriu, ca să ajungem acasă, ghidându-ne să ocolim prin oraş. Şi asta când se circula bine. În fine, până la urmă ne-a lăsat, da’ s-au umplut de respectul meu.

Şi aş vrea să ştiu ce deştept a făcut giratoriul de la Buzău, între XXL şi podul de la Mărăcineni, lângă noul cartier de case. Sunt 2 giratorii în 200 de metri, şi ăsta încurcă drumul naţional ca să aibă unii acces uşor la nişte case. Ruşine. :)

Reclame

6 răspunsuri to “Omagiu lui Cap de Cretă”

 1. Noua ne-au trebuit 45 de minute sa iesim din pacare. Tot la Carrefour Focsani.

 2. fourtyseven Says:

  Depinde de oră. Pe la 1-2 se circula complet anapoda. Am ieşit pe la 4.

 3. haide in tulcea, sa vezi doua sensuri giratorii la mai putin de 100 metri distanta unu fata de celalalt

 4. In bacau .. e la fel un giratoriu la rmb si unul la statuia lui stefan cel mare .. distanta cam 150 de metri .. plus ca intre astea doua mai sunt si 3 statii de autobuz .. sa te vad acolo cum circuli „bine”

 5. Scenariu: Vine camionagiu’ redneck, toarna Stejar pe gat, apoi in cel mai firesc mod cu putinta ragaie si calca pedala, ca e obisnuit sa faca partie de la Maracineni pana la XXX, cand, pac, surpriza, avem un cadavru neidentificat la morga din Buzau. Un amarat de sofer de tir care a iesit prin parbriz ca nu stia de noutatile de pe sosea.

  Misto.

 6. fourtyseven Says:

  Nu mai scrie cuvântul cu „S”!!!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: