Ne-a închis liceul

Bineînţeles că am venit de aseară cu trenul la Buzău, cărnd bagaje şi provizii pentru cele 3 zile de şcoală de săptămâna asta. Să fi fost vreo câteva kile, pe la 7-8, oricum, nu contează prea tare. Important e că, de dimineaţă, când m-am trezit, am făcut febră. Vreo 38 de grade la 6 jumate. Am zis că nu dau pe la şcoală până la teza la engleză, adică pe la 11, şi cum am zis, aşa am şi făcut: un paracetamol, plapumă, 2 ore de somn, un tricou transpirat, apoi am tulit-o la şcoală.

În timpul tezei aflu că e consiliu de administraţie şi că s-au confirmat 3 cazuri de porcină în şcoală. Nu o să comentez faptul că mie mi se pare paranoia toată situaţia cu gripa porcină (cu toate că îmi convine mini-vacanţa asta, plus că sunt convins că nu sunt singurul căruia nu i-ar plăcea o gripă, indiferent de origine), dar mi-ar fi plăcut să ştiu de ieri, ca să nu mă mai plimb la Buzău şi înapoi.

Evident că am plecat cu trenul de 3, cu acelaşi bagaj (un pic mai greu, de altfel), înapoi la Râmnic, m-a întors şi febra pe tren, şi toată dup-amiaza am stat să îmi transpir tricoul. De la 39 de grade scazi mai greu. Tre’ să fi făcut ceva la plămâni, pesemne din cauza apei de la duş… care mi-a venit deodată de la foarte fierbinte cum era la foarte rece.

Reclame

3 răspunsuri to “Ne-a închis liceul”

  1. Dar melcule, dragul meu, tu iti porti toata casa cu tine? :)) Ce faci cu bagaje de 7-8kg? Eu abia ajungeam la valoarea asta cand imi caram unitatea de PC dupa mine, si asta destul de rar.

    Eu stiu ca sunt chiar 4 cazuri, pentru ca in cazul celui de la 12B s-a considerat ca sala de cursuri a fost dezinfectata pe data de 30 noiembrie si deci nu a mai fost luat in calcul. Meh…gura lumii :)

  2. fourtyseven Says:

    În mod normal car mult mai puţin, da’ am cărat pistolul de lipit, provizii alimentare şi paporniţa cu aparatul de fotografiat şi celelalte drăcii după mine.

  3. Hâhî.. La voi încă e bine .. La noi s’a închis şcoala a 2a oară luna asta şi ultima oară au fost 18 cazuri… Evident a 2a zi au venit cu vaccinele dar am refuzat.. la fel cum au facut majoritatea din şcoală .. ptc gripa porcină e cea mai uşoară formă de gripă descoperită până acum .. mai bine fac vaccin antigripal de ramura simpla standard decat special pentru ah1n1.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: