Turistice

Iată-mă la Saturn. Stau la hotelul Sirena, undeva prin nordul staţiunii, un monstru de vreo 13 etaje… măcar e aproape de cea mai bună plajă din România, cea dintre Saturn şi Venus.
No (pe litoralul ăsta zici că s-a mutat tot Ardealul, că numa ardeleni auzi), iacă, nu-mi place hotelul. Mâncare au, da’ nu e nici bună, nici nu ţine de foame – chiar mi se pare, mai degrabă, că face foame.
Au la uşi porcării dinalea cu cartelă (motiv pentru care cele 3 recepţionere pe care le poţi găsi de serviciu la orice moment mi se par degeaba, putând fi înlocuite cu automate pentru cartelele respective), aşa că, pe lângă că sunt cretin de utilizat, adică fără cartelă nu poţi deschide uşa din afară deloc, mai trebuie să pui şi cartela într-o priză ca să alimentezi camera cu curent. Foarte mişto, mai ales dacă ai baterii de încărcat.
Lifturile sunt mai cretine decât camerele. Urcă imediat, dar până se deschid sau închid uşile, ai de stat. Plus, softul lor e prost, că dacă cheamă cineva un lift, îţi anulează instant toate comenzile. Naşpa de mine.
A, da, internet wireless nema, chit că-s „trei stele”. Noroc cu EEEPC-ul.

UPDATE: Am găsit net aproape de hotel, berăria Adras… prestez suc, din motive de sete.

Reclame

3 răspunsuri to “Turistice”

 1. incearca sa pui in prinza o carte de joc in loc de cartela. din cate stiu e doar ca sa apese un smen de acolo :). cat despre nume si mail, nu ma cunosti, deci n-are rost… ziceam asa, poate te ajuta :) Vacanta frumoasa!

 2. :lol: Bă, Ioane, dă-o dracu’ de treabă. Eşti în concediu – ce-ţi trebuie Internet? Plus că gândeşte-te că, dacă ai avea totul la cheie, ar fi corosiv de plictisitor.

  Distracţie plăcută pe-acolo şi vezi – poate pui mâna pe-o bucă de fată. :)

  Şi activează, te rog, emoticoanele. Mulţumesc.

 3. fourtyseven Says:

  E util, mai aflu de câte ceva, gen ploaia de meteoriţi de la noapte. De fapt, doar de net aş putea avea nevoie:) (şi oricum, folosesc doar o oră după-amiaza şi una seara).
  Emoticoanele le activez când ajung acasă.
  Poate. Ar fi bine. :D

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: