Legea complementarităţii bulanului

Aşa cum fratele Vali a postulat existenţa bulanului negativ, voi da în cele ce urmează câteva legi care se aplică bulanului.

Prima lege este cea a complementarităţii bulanului:

Într-o situaţie de confruntare între două bulane (exemplu un joc de cărţi) cele două bulane care se vor confrunta vor fi complementare, adică suma lor va fi egală cu zero – ceea ce implică bulan egal în modul şi diferit ca semn.

A doua lege este cea a tipologiei bulanului.

Ţinând cont de faptul că bulanul nu este cuantificabil, vom putea afirma că există trei tipuri speciale de bulan: bulan zero, cantitate existentă doar ca sumă între două bulane – niciodată ca bulan de sine stătător; bulan normal, ceea ce reprezintă o cantitate oarecare; şi bulanul limită, reprezentat de bulanul care tinde fie spre plus infinit, fie spre minus infinit. Bulanul NU este cuantificabil.

Ultima lege este cea a independenţei bulanului.

Bulanul este independent de orice constantă fizică.

Dacă bulanul nu este dependent de constante fizice, se consideră particula subatomică de bulanium, a cărei existenţă o presupunem azi. Astfel, aşa cum gravitonii sunt consideraţi responsabili cu gravitaţia, particula de bulaniu este responsabilă cu bulanul. De asemenea, antibulaniul, particula corespunzătoare din antimaterie, va atrage bulan negativ, de unde rezultă că în lumea de azi antimateria e mai preponderentă decât se credea înainte.

Reclame

Un răspuns to “Legea complementarităţii bulanului”

  1. In P.P. de exemplu tu nu ai avut decat bulan limita :))=))=)):))
    Ori era bila pe gaura si nu o bagai ori voiai sa o bagi in mijloc si o bagai in stanga langa opusa .. Deci la tine am identificat tipul de bulan

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: