Neamul crizei

Voi aţi observat că aşa numita criză economică e tot mai des folosită ca pretext pentru a nu se face ceea ce trebuie? Cum ar fi faza cu scosul orei de religie. Sau vor să reducă la 4 zile naţionala de mate. Nu neg faptul că vine criza, că e sigur că vine, şi când o să vină, Dumnezeu să aibă grijă de noi, că numa’ el o să mai poată. Da’ acuma ne eschivăm că vai vine criza. Criza oricum vine, toată problema e că acum nu e cazul să luăm decizii proaste, pentru ca apoi să le justificăm. Anumite lucruri trebuie făcute, şi trebuie făcute bine.

Anunțuri

Un răspuns to “Neamul crizei”

  1. Criza chiar a venit, e drept ca se poate si mai rau, dar e ceva real si chiar afecteaza puternic o mare parte din populatie. Eu sincer sa fiu nu sunt de acord cu ora de religie, mi se pare complet inutila. Daca sunt interesat de religie, ma duc la un preot si il rog sa-mi povesteasca. Religia nu are nicio legatura cu credinta.
    Cat despre nationala, oh well, niciodata nu mi-au placut chestiile lungite fara rost. Dupa mine, 4 zile sunt suficiente, daca nu prea multe.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: