UPC spam

Marţi a fost a cincea oară în două luni când am rămas fără net de la cretinii de la UPC. Pentru că se făcea la ora opt seara modernizare de reţea. Deci, la o oră de vârf pe net, când toată lumea are nevoie, ei pică o reţea întreagă ca să facă nişte modernizări, că le e prea lene să le facă la o oră mai netraficată, gen 3 dimineaţa. Şi eu chiar am nevoie mare în fiecare seară de conexiune la net cât mai stabilă.

Îi sună tata (el e responsabilul) şi ăia, aceeaşi nesimţire ca de obicei. Că cică o să scadă de la factură. Scad din părţi, nouă nu ne merge netul 4 zile într-o lună şi plătim factura întreagă. Sau că ăla de la telefon „nu e treaba lui”. În fine, după ce îi face de toată caca la telefon, trânteşte replica „voi aţi apărut ca o alternativă la Romtelecom, da’ v-a ajuns Romtelecomu’ din urmă şi v-a şi întrecut.”

Dar nu nesimţirea upecistă e subiectul central. Sau e, dar sub altă formă. Acum un an, când a picat prima oară netul, i-a sunat tata şi le-a dat numărul meu de mobil să mă întrebe ce face modemul. Problema s-a rezolvat,  dar de câteva luni mă trezesc că pe mobil la două săptămâni cu mesaje care mă atenţionează că data scadentă a facturii în valoare de e nuştiucând. În condiţiile în care rar mai văd la poştă o factură de-a lor. Adică de prin decembrie n-am mai văzut.

Ideea e. Abonamentul e pe numele proprietarului bârlogului. Eu nu le-am dat numărul de telefon pe nici un act. Tata le-a dat o dată numărul meu. Idioţii dracului l-au şi băgat pe spamlistul lor. Mă piş pe ei, abia aştept să reziliem contractul să trecem pe ceva mai sănătos. Vreun romtelecom, ceva.

Anunțuri

2 răspunsuri to “UPC spam”

  1. […] aşa e…”. Moment în care îmi amintesc de spam-ul lor. Şi îi zic. Îmi zice că ar putea să facă, dar că îi trebuie alt număr, şi mai […]

  2. What’s up to all, how is everything, I think every one is getting more from this web site, and your views are pleasant in favor of new people.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: