Clientul nostru, fraierul nostru

August 2007, la Emag, iau laptopul Toşiba de pe care lucrez de obicei. Merg la showroomul Emag, la Semănătoara, îl iau, îl butonez, îl cumpăr şi la bancul de probă îmi montează un giga în plus de memorie la bancul de probă. Foarte amabili, etcetera.

Ianuarie 2009, îs mutaţi în Grant Şoping Sentăr. Vin cu tata de la Focşani să comparăm un minilaptop Toşiba cu un Asus EEE, primele din ofertă. Şi să vezi, la raft sunt doar 3 eee-uri. Toşiba nicăieri. Le cere tata să-l vadă, că de-aia e „showroom”, da’ să vezi, ăia cică e în depozit şi nu pot să i-l arate.

Ceartă cu ei, dă-i, ăla „vă înţeleg da’ nu putem să vi-l arătăm…” Păi bine nene, noi am ratat 2 alte magazine şi am ars juma de oră de benzină să ajungem acolo, înţelegerea înseamnă benzină?

Până la urmă luăm un EEE şi un stick, şi un banc de 2G de memorie. Îl plătim, îl luăm şi mergem la bancul de probe să-l monteze. Ăla ne zice că dacă vrem să o monteze o montează la service, plătit, că el poate să o monteze, da’ dacă strică ceva se duce garanţia, era de un sictir incredibil, pe mine mă enervase la culme. Pe deasupra ne şi zicea că unul îşi arsese calculatorul că le-a montat la el.

Şi până la urmă ne-a montat, dar se purta urât cu memoria aia, o brusca, o apuca urât, ziceai că e mecanic auto, nu dude de la magazinele e calculatoare.

Noroc că merg ambele calculatoare bine, da’ pe la Emag nici că mai trec vreodată.

Anunțuri

Un răspuns to “Clientul nostru, fraierul nostru”

  1. vine falimentul ca prea si-au batut joc de clienti, au vanzari la un sfart ca acum un an …

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: