Evoluţia

Vreau să văd dacă găseşte cineva argumente contra mea când afirm că ne chinuim să devenim din ce în ce mai deştepţi, ştim din ce în ce mai multe, dar suntem tot mai proşti, uitând să mai fim şi oameni.

Sunt mulţi care zic că dacă înveţi ca să ştii nu eşti la fel de materialist ca atunci când îţi pasă doar de bani sau alte asemenea chestii conexe. Ţeapă. În momentul în care uiţi să fii om, indiferent cât eşti de deştept, (ca să-l parafrazez pe Ţuţea) te deosebeşti de animal doar prin faptul că nu ai coadă.

Anunțuri

Un răspuns to “Evoluţia”

  1. Anonymous Says:

    Ok, argumente contra ta:D :
    -in primul rand, si cel mai evident, tu ai spus ca „te deosebesti de animal doar prin faptul ca nu ai coada”. Ei bine, NU TOATE ANIMALELE AU COADA ORICUM! Si asta e o insulta la adresa animalelor, pe care se pare ca le vezi pe toate la fel, ca un tot unitar, fara sa aiba propriile personalitati si distinctii!

    -in al doilea rand: omul poate face doar lucruri umane, pentru ca daca un lucru facut de om atunci este uman. Probabil ca este in natura omului sa vrea sa cunoasca mai mult, sa afle raspunsuri. Este foarte ciudat sa zici ca un om nu mai e un om, doar daca nu cumva te referi ca nu mai este „ca media aritmetica a preferintelor oamenilor si a obiceiurilor acestora”, dar aici este iar gresit, pentru ca nimeni nu se incadreaza fix in aceasta categorie, deci nimeni nu ar mai putea spune ca este uman => contradictie => presupunere falsa => toti oamenii sunt umani, orice ar face :)

    -in al treilea rand, (desi e putin inclusa in al doilea), nu poti spune ca daca esti destept uiti sa fi om. Asta parca ar fi un citat de aurolac…

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: