Idei de afaceri uşoare

Ca să îţi meargă bine o afacere, trebuie să ai profit constant. Cea mai uşoară cale de a avea profit constant este lipsa concurenţei şi nişte cumpărători constanţi, care să depindă de tine. Cum ar veni, să fii unic pe piaţă. În cazul ăsta, îţi permiţi absolut ce vrei. Poţi fi nesimţit, poţi avea preţuri absurde, că tot nu îţi goneşti cumpărătorii care, vorba aia, au nevoie de tine.

Unde găseşti condiţiile astea atât de grozave? Dacă îţi deschizi un chioşc într-o şcoală. De cele mai multe ori gardienii nu vor lăsa elevii să iasă, plus că eşti şi mai aproape de ieri. Iar în fiecare pauză se face coadă mare. Ce poate fi mai frumos? Dă-o dracului de „clientul are întotdeauna dreptate”, oricum nu duci lipsă de clienţi.

Apoi mai sunt preţurile. O apă Izvorul Min(ci)unilor la jumate îi 1 leu jumate. În condiţiile în care la en-gros o Borsec de 2 litri e 1,8 şi la magazin 2,4. Evident că umblu cu 2 sticle de jumate pe care le umplu de acasă cu Borsec, că nu-s cu asemenea dare de mână cât să dau bani mulţi pe apă infectă.

Şi mai sunt sandvişurile. De o calitate îndoielnică. Nu-s rele, da’ nici bune. Şi costă 2-3 lei. În condiţiile în care eu îmi fac sandvişuri grozave acasă cu maxim 1 leu 20 bucata. Sincer, mi se pare o afacere mult mai bună.

Reclame

Un răspuns to “Idei de afaceri uşoare”

  1. Ciao , sunt unul dintre cei mai mari blogari din Romania, cred ca ma cunosti ma numesc Vasilache cretu, astazi am intrat pe siteul tau din intamplare aici http://ofertevacanta.e4ro.com, cautam altceva dar a am ramas placut impresionat de stilul tau de scris ofertevacanta.e4ro.com. Dami de stire pe adresa TschanzCapra7687@aol.com si te introduc in blogrol.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: